کاردانو؛ توسعه‌یافته‌ترین رمزارز در سال ۲۰۲۱ - هفته سوم دی ۱۴۰۰

۰۲:۵۴
۱۹۷ ۰ ۰ دیدگاه

مهم ترین اخبار بیت کوین و ارزهای دیجیتال در هفته گذشته (17 دی 1400) که عناوینی همچون امینم یک NFT به ارزش 450,000 دلار خریداری کرد، کاردانو؛ توسعه‌یافته‌ترین رمزارز در سال ۲۰۲۱، سرمایه گذاری میلیاردرها در ارزهای دیجیتال، افزایش کشورهای ممنوع کننده ارزهای دیجیتال و نیمی از مسیر مقیاس پذیری اتریوم طی شده است را دربر گرفته است.

امینم یک NFT به ارزش 450,000 دلار خریداری کرد

امینم، رپر معروف، یکی از میمون‌های توکن غیرمثلی Bored Ape Yacht Club را به قیمت 123.45 اتریوم (452000 دلار) خریداری کرد و از آن زمان این NFT را عکس پروفایل خود در توییتر قرار داده است. ظاهرا او تا کنون حداقل 15 NFT از بازار اوپن سی  (OpenSea)خریداری کرده است. مجموعه NFTهای بورد ایپ اخیراً از کریپتو پانکس عبور کرده و به رتبه اول پرفروش ترین اقلام  در اوپن سی رسیده است.

کاردانو؛ توسعه‌یافته‌ترین رمزارز در سال ۲۰۲۱

طبق داده‌های ارائه شده توسط وبسایت تحلیل آن چین Santiment، از میان 20 پروژه‌ برتر ارز دیجیتال، کاردانو، کوساما و پولکادات بیشترین فعالیت توسعه را در گیت هاب در سال 2021 داشته اند. در واقع، کاردانو در طول یک سال اخیر کمی بیشتر از کوساما و پولکادات در زمینه توسعه فعالیت داشته است. از آنجایی که فعالیت‌های توسعه‌ای می‌تواند نشان‌دهنده میزان تعهد یک پروژه به نقشه راه خود در بلندمدت باشد، در نتیجه برای پیش‌بینی ارزش بازار آن در بلندمدت نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

سرمایه گذاری میلیاردرها در ارزهای دیجیتال

تعداد میلیاردرهایی که در ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کرده اند، در طی یک سال اخیر افزایش یافته است و این روند می تواند تا سال 2022 با تشدید ترس از تورم ارزهای فیات ادامه یابد. یکی از این میلیاردرها توماس پیترفی (Thomas Peterffy) مجارستانی تبار است که در اول ژانویه به خبرگزاری بلومبرگ گفت محض اطمینان اگر ارزهای فیات «به جهنم بروند»، اختصاص دادن 2 تا 3 درصد از پرتفوی خود به دارایی های دیجیتال عاقلانه است. گفته می شود که او ۲۵ میلیارد دلار ثروت دارد.

افزایش کشورهای ممنوع کننده ارزهای دیجیتال

اگرچه 2021 از نظر عملکرد بازار سال خوبی برای صنعت ارزهای دیجیتال بود، اما تعداد کشورهایی که ارزهای دیجیتال را بطور کامل یا تنها بخشی از آن را ممنوع کرده اند از 15 کشور در سال 2018 به 42 کشور تا پایان سال 2021 رسیده است. مصر، عراق، قطر، عمان، مراکش، الجزایر، تونس، بنگلادش و چین 9 کشور جدیدی هستند که رمزارزها را بطور کامل ممنوع اعلام کرده اند.

نیمی از مسیر مقیاس پذیری اتریوم طی شده است

ویتالیک بوترین، یکی از بنیانگذاران اتریوم در یک پادکست در مورد برنامه های خود برای موفقیت اتریوم 2 صحبت کرد. بوترین گفت که به لطف راه‌اندازی Beacon chain، هارد فورک لندن و حتی ظهور NFTها، ما 50 درصد راه را طی کرده‌ایم. به گفته بوترین، برای دستیابی به مقیاس‌پذیری و تمرکززدایی نهایی شبکه اتریوم احتمالا به شش سال دیگر زمان نیاز است.

دیدگاهی برای این ویدئو منتشر نشده
userPic
در پاسخ به دیدگاه #
بالا