کیف پول دیجیتالی
ارزهای دیجیتال مثل پول های واقعی کاربرد داشته و برای نگهداری آنها به چیزی مثل کیف نیاز است. کیف پول های دیجیتال همانند حساب بانکی برای پول های فیزیکی هستند با این تفاوت که والت مانند یه بانکِ شخصی عمل میکند و نیازی برای باز کردن حساب درون بانک های متمرکز نداریم. به عنوان مثال بیت کوین یک ارز رمز نگاری شده است که از سیستم بلاک چین استفاده میکند. برای اینکه بتوانیم با بیت کوین کار کنیم نیاز به کیف پول دیجیتالی داریم. کیف پول دیجیتال یک برنامه نرم افزاری یا سخت افزاری برای مدیریت ارز های دیجیتال است. در واقع به عنوان یک ابزار برای ذخیره اطلاعات ، ارسال و دریافت ارز های دیجیتال عمل میکند.
برای درک کامل تر کیف پول های دیجیتالی و انواع آن به ویدوی 8 مفاهیم پایه مراجعه کنید.
لیست بهترین کیف پول های سخت افزاری
1. کیف پول لجر (Ledger)
شرکت فرانسوی لجر (Ledger)، در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده کیف پول های سخت افزاری است. ظاهر کیف پول های لجر بسیار شبیه به یک فلش مموری است. مدل لجر نانو اس (Ledger Nano S) مشهورترین محصول این شرکت است که به راحتی میتوان آن را با استفاده از کابل به کامپیوتر و موبایل متصل کرد. لجر مدل دیگری تحتعنوان نانو ایکس (Nano X) دارد که از امکانات بیشتری مانند صفحه نمایش بهتر و قابلیت اتصال از طریق بلوتوث برخوردار است. هر دو کیف پول از نظر امنیت تقریباً یکسان هستند و از ارزهای دیجیتال معتبر بهعلاوه هزاران توکن پشتیبانی میکنند.
2. کیف پول ترزور (Trezor)
شرکت ترزور اولین سازنده کیف پولهای سختافزاری بیت کوین است. این شرکت هم مانند لجر، کیف پولهای سختافزاری بسیار امنی میسازد، اما فروش و مقبولیت کمتری نسبت به لجر دارد. ظاهر این کیف پول سخت افزاری شبیه به دزدگیر ماشین است. این شرکت پس از تولید کیف پول ترزور وان (Trezor One)، محصول جدیدتری به نام ترزور مدل تی (Trezor Model T) عرضه کرده است. این دو محصول از نظر امنیت تفاوت چندانی با هم ندارند، اما مدل تی از امکانات جانبی بیشتری برخوردار است. مدل تی از 1180 ارز دیجیتال مختلف پشتیبانی می کند اما مدل وان از ریپل و چند ارز دیجیتال دیگر پشتیبانی نمیکند. ترزور دارای یک کابل یواسبی برای اتصال به کامیپوتر یا موبایل است.
3. کیف پول کول والت اس (S CoolWallet)
کول والت (S CoolWallet) یکی از زیباترین و خوشدستترین کیف پولهای سختافزاری است. این کیف پول مانند کارت اعتباری طراحی شده است و حمل و استفاده از آن به آسانی انجام میشود. این کیف پول باتری داخلی قابل شارژ داشته و ضد آب نیز هست. کول والت صفحه نمایش کوچکی دارد و از طریق بلوتوث به تلفن همراه وصل میشود اما قابلیت اتصال به کامپیوتر را ندارد. کول والت نسبت به رقبای خود از کوینها و توکنهای کمتری پشتیبانی میکند اما نحوه کار با آن نسبت به سایر کیف پول های سخت افزاری بسیار آسان تر است.
4. کیف پول کیپ کی (Keepkey)
کیف پول سختافزاری کیپ کی (Keepkey) تا زمانی که به کامپیوتر یا موبایل وصل نشده باشد و صفحه نمایش آن خاموش باشد، شبیه یک هارد اکسترنال است. کیپ کی در مقایسه با رقبای بزرگش، یعنی لجر و ترزور، از اعتبار و شهرت کمتری برخوردار است، از کوینهای کمتری پشتیبانی میکند و همچنین صفحه نمایش آن به شدت در برابر ضربه آسیب پذیر است اما برخی ویژگیهای کیپ کی به آن در مقابله این دو غول برتری میدهد. طراحی زیبا، امنیت بالا، رابط کاربری آسان و بدنه مستحکم از ویژگیهای مثبت این کیف پول سختافزاری است. کیپ کی از ارزان ترین والت های سخت افزاری می باشد.