انواع روش های تحلیل بازار ارزهای دیجیتال

۰۲:۱۵
۳۰۳ ۴ ۰ دیدگاه

تحلیل بازار ارزهای دیجیتال یا کریپتوکارنسی

وجود رفتارهای مشابه در بازارهای مالی که به پدیده‌های یکسانی منجر می‌شود، موجب شده تا اساس شیوه‌های تحلیلی که در بازارهای سنتی و ارز دیجیتال به کار می‌روند، یکسان باشند. متداول‌ترین نوع تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال، تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال یا بنیادی است.

تحلیل فاندامنتال

در تحلیل فاندامنتال (بنیادی) تحلیلگر به بررسی و تحلیل شرایط یک پروژه یا شرکت از جنبه‌های مختلف مانند اهداف، تیم و نقشه راه می‌پردازد و اخبار و رویدادهای مهم آن را دنبال می‌کند. آنالیز تمام جوانب و عوامل موثر بر یک پروژه به ‌طوری که بتوان ارزش ذاتی و پتانسیل‌های بالقوه آن را تشخیص داد به عنوان تعریف تحلیل فاندامنتال شناخته می‌شود. برای مثال، اگر چین به طور ناگهانی تصمیم به ممنوعیت خرید و فروش بیت کوین بگیرد، براساس تحلیل فاندامنتال احتمالاً قیمت کاهش پیدا خواهد کرد. همچنین عوامل دیگری مانند صرافی‌هایی که امکان معامله یک ارز دیجیتال در آن وجود دارد، مشارکت‌ها و رقبای یک پروژه نیز می‌توانند بر روی ارزش آن تاثیرگذار باشند. تحلیل فاندامنتال برای یک پروژه در کوتاه‌ مدت نمی‌تواند ملاک چندان مطمئنی باشد و بیشتر از این نوع تحلیل برای مشخص کردن چشم‌انداز کلی یک ارز دیجیتال در بلندمدت استفاده می‌شود. 

تحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال یا فنی که در واقع کار با نمودار و ابزارهای آن است، نوع خاصی از تحلیل به شمار می‌رود که رفتار آینده بازار را با توجه به حرکات قبلی قیمت و داده‌های حجم معاملات پیش‌بینی می‌کند. اساس این نوع تحلیل که در بازارهای سنتی مانند بورس و کالا مورد استفاده قرار می‌گیرد، مشابه تحلیلی است که در بازار ارز دیجیتال به کار می‌رود. با استفاده از تحلیل تکنیکال، تریدرها می‌توانند درک بهتری از احساسات بازار داشته باشند و روندهای برجسته در بازار را شناسایی کنند. از این روش می‌توان برای پیش بینی‌های دقیقتر و تریدهای منطقی‌تر استفاده کرد. در تحلیل تکنیکال از دو داده قیمت و زمان معاملات که اصلی ترین پارامتر ها هستند استفاده می‌کنیم. البته تحلیل تکنیکال را نباید یک پیش‌بینی قطعی و دقیق دانست و بیشتر شبیه به پیش‌بینی هواشناسی است که شما را برای وضعیت‌های آب‌وهوایی احتمالی در آینده آماده می‌کند.

 

دیدگاهی برای این ویدئو منتشر نشده
userPic
در پاسخ به دیدگاه #
بالا